Ce le transmit parlamentarii de Olt copiilor, de ziua lor

67

Azi, de 1 Iunie, când este celebrată copilăria, mai mulți parlamentari de Olt au transmis copiilor din județ și nu numai urări și sfaturi.

,,Copilăria, cel mai prețios mugur al vieţii noastre, esența purității, flacăra inocenței, binecuvântarea noastră. O serie de amintiri, întâmplări, persoane dragi, ne vin în minte când ne amintim de copilărie. Celebrăm, astăzi, Ziua Internaţională a Copilului, pentru a nu uita niciodată că, în fiecare din noi, există şi va exista, mereu, un copil. Urez tuturor copiilor să aibă parte de zâmbete, bucurii şi împlinirea tuturor visurilor. LA MULŢI ANI, COPILĂRIE! LA MULŢI ANI, COPII!”, transmite Siminica Mirea, senator de Olt.

,,Copilăria e o lume fascinantă, plină de entuziasm și iubire. Vă doresc să vă bucurați zi de zi de această perioadă frumoasă a vieții. La mulți ani, dragi copii!, urează copiilor deputatul Adrian Chesnoiu.

,,Azi este o zi când trebuie neaparat să zâmbim! Să ne bucurăm alături de copiii noștri și să ne amintim clipele frumoase ale copilăriei noastre! 1 iunie este ziua tuturor copiilor, mai mici și mai mari, pentru că toți purtăm în suflet copilăria, visul și jocul! La mulți ani, dragi copii!”, este mesajul deputatului de Olt Marius Iancu.

,,La mulți ani plini de culoare și fericire, copii minunați! Să creșteți frumos și cu zâmbetul pe buze! Viitorul vă aparține!”, transmite deputatul Cătălin Grecu.

,,Nu există nimic mai frumos pe lume decât fericirea unui copil și râsul lui care înseamnă familie, siguranță, sănătate și puterea de a visa!Să le oferim toate acestea copiilor noștri și să le facem o lume mai bună! Merită! La mulți ani, dragii mei copii, la mulți ani, dragi părinți!”, urează deputatul Florin Barbu.

,,Deschideți ochii mari și ascultați tot ceea ce primiți de la cei ce vă iubesc și vă îndrumă ca fiind daruri neprețuite. Trăiți-vă copilăria cu energie și bucurie, fiți curajoși și curioși, cuminți și năzdrăvani, ambițioși și îndărătnici. Învățați ce-i bine să învățați și visați ce-i îngăduit să visați. Luptați de mici pentru ce vreți să fiți când veți ajunge mari dar, din când în când, cereți-vă dreptul la zâmbet și la joacă. Fiți copii! Azi, mâine și oricând…! La mulți ani vouă, copii minunați!!!”, urează senatorul de Olt Liviu Voiculescu.