Spitalul Slatina angajează brancardieri și îngrijitori, cel din Corabia infirmiere și asistente

8406

21 de posturi sunt scoase în această perioadă la concurs de către spitalele Slatina și Corabia. Concursurile sunt organizate luna viitoare.

Oltenii care doresc să lucreze în sistemul de sănătate au la dispoziție 15 posturi vacante la Spitalul Județean de Urgență Slatina și 6 la Spitalul Orășenesc Corabia. Recrutarea se face pentru brancardieri, îngrijitori, infirmiere și asistente medicale.

Astfel, SJU Slatina a scos la concurs 6 posturi de brancardier, cu studii generale, pe secțiile  Oncologie Medicală, Boli Infecțioase, Neurologie, Cardiologie, Ortopedie și Traumatologie și la Blocul Operator (central) și posturi de îngrijitor, tot cu studii generale, pe secțiile ATI, Boli Infecțioase, Cardiologie și Psihiatrie. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 9 iunie – termenul limită de depunere a dosarelor, 17 iunie proba scrisă, data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Spitalul Corabia recrutează 3 infirmieri debutanți, cu studii medii sau generale, în cadrul secțiilor Pediatrie și Medicină Internă, 10 iunie fiind data limită pentru depunerea dosarelor. Concursul se va organiza pe 22 iunie proba scrisă și 25 iunie proba interviu.

Cel de-al doilea concurs la unitatea medicală din orașul de la Dunăre este organizat pentru angajarea a 3 asistente medicale, un post fiind de debutant cu studii postliceale în cadrul Secției Pediatrie, al doilea pentru asistent medical cu studii postliceale în cadrul Compartimentului Chirurgie, iar ultimul post de asistent medical cu studii superioare  în cadrul Secției Medicină Internă. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 8 iunie – data limită pentru depunerea dosarelor, 16 iunie -proba scrisă, 18 iunie – proba interviu.