Banii pentru bursele elevilor din Caracal au ajuns la școlile din municipiu

799
Primăria municipiului Caracal

Primăria Caracal susține financiar recompensarea celor mai buni elevi din muncipiu. Banii pentru acordarea burselor în anul școlar 2020- 2021 au fost deja alocați unităților de învățământ.

După ce luna trecută Consiliul Local Caracal a aprobat cuantumul burselor elevilor: burse de performanță, burse de merit, burse de studiu și burse de ajutor social, zilele acestea administrația locală a și alocat fondurile necesare către unitățile de învățământ.

,, Ca răspuns la unele întrebări formulate de concetățeni, vă informăm că Primăria Caracal a transferat deja către unitățile de învățământ sumele necesare pentru plata burselor elevilor. Sunt direct interesat de modul în care copiii noștri sunt educați și voi fi aproape de managementul școliilor pentru a asigura  condiții cât mai bune de studiu”, a transmis Ion Doldurea, primarul Municipiului Caracal.

Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ vor stabili tipul de burse ce vor fi acordate elevilor proprii. Cuantumul burselor, indiferent de forma acestora, este același: 100 lei.