Tânăr caracalean, băgat în arest după ce a furat unelte din două societăți comerciale

1432

Un tânăr din Caracal a ajuns în arestul IPJ Olt bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat din două societăți comerciale. Acesta s-a trezit ieri și cu mascații acasă.

 Un tânăr de 22 de ani, din Caracal, pe care oamenii legii îl bănuiesc de furt calificat, a fost ieri percheziționat acasă de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Caracal. Activităţile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

,,În fapt, tânărul este bănuit că în perioada martie-aprilie 2021 ar fi sustras scule şi unelte din două societăţi comerciale de pe raza municipiului Caracal, prejudiciul fiind de 3.000 de lei, recuperat în totalitate.Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt, urmând a fi propuse măsurile legale împotriva acestuia.”, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.