Jandarmii olteni așteaptă noi colegi. Înscrierea pentru admitere, până pe 24 mai

4446

Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt desfăşoară, până la începutul săptămânii viitoare, pe 24 mai, activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admiterea în instituţiile de învăţământ superior și postliceal ale M.Ap.N. și Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”.

Oltenii care doresc să îmbrățișeze cariera de jandarm sunt așteptați să se înscrie în vederea admiterii din această sesiune. Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt recrutează candidaţi pentru învățământul superior (ofițeri) – studii universitare de licență, învățământ cu frecvență pentru Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” – București (3 ani) – Facultatea de Comandă și Stat Major;  Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu (3 sau 4 ani);  Academia Tehnică Militară ”Ferdinand I” Bucureşti (4 ani); Institutul Medico-Militar București (6 ani); Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov (3 ani); Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanţa (4 ani). De asemenea, recrutări se fac și pentru învățământul postliceal (maiștri militari) – învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, pentru:  Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică – Sibiu; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene ”Traian Vuia” Boboc; Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanţa și Şcoala Militară de Maiştri Militari și Subofițeri de Logistică .

,,Înscrierea se realizează la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, din Municipiul Slatina, Strada Cazărmii, nr. 40, în perioada : 13–24.05.2021, în intervalul orar 09:00 – 11:00.  Depunerea dosarelor de candidat se realizează la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, din Municipiul Slatina, Strada Cazărmii, nr. 40, în perioada : 13.05.2021–15.06.2021, în intervalul orar 13:00 – 15:00,, transmiste IJJ Olt.

Detalii privind admiterea pot fi obținute la telefon: 0249/437.901 sau 0249/437.904 – interioare 24.535 sau 24.558. sau pe adresa de e-mail: ijjolt@jandarmeriaolt.ro. De asemenea, alte elemente de interes pentru candidaţi sunt publicate pe site-ul fiecărei instituţii de învăţământ, precum și pe adresa http://www.jandarmeriaolt.ro/anunturi.htm