Primele 300 de persoane vaccinate DIN MAȘINĂ la Slatina   

168

Centrul de vaccinare drive-through deschis vineri, 14 mai, la Slatina, a înregistrat până ieri primele trei sute de persoane vaccinate. Cei care doresc imunizarea se pot prezenta în zona Parcului Tineretului doar cu buletinul.

Autoritățile raportează în Centrul de tip Drive Through de la Slatina, în perioada 14- 16 mai, primele 304 persoane imunizate anti-covid. Dintre acestea,  141 de persoane au fost vaccinate cu Pfizer  BioNTech  și 163 cu Janssen ( Johnson & Johnson ).

Centrul funcţionează zilnic, în intervalul 15:00 – 21:00, pentru o perioadă de trei luni de zile.

,,Încă de la deschidere, am înregistrat un interes crescut pentru vaccinarea împoritva SARS-CoV-2 prin intermediul acestui centru. Invit cetăţenii municipiului Slatina, cetăţenii judeţului Olt, precum şi cetăţenii aflaţi în tranzit prin zona centrului să aloce 15 minute din timpul lor pentru a se vaccina. Este un gest normal, de solidaritate prin care putem contribui la efortul comun de a pune capăt pandemiei de Covid-19,, transmite prefectul județului Olt, Florin Homorean.

De la debutul campaniei, în județul Olt s-au vaccinat în total 101.847 persoane, dintre care au făcut și rapelul 43.138.