Sinucidere inexplicabilă la Pleșoiu

7919

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din comuna Pleșoiu a fost găsit înecat în fântâna din propria gospodărie. Vecinii și rudele nu înțeleg de ce bărbatul a recurs la un astfel de gest.

Un locuitor din Pleșoiu a sunat la 112 și a anunțat că și-a găsit vecinul în fântâna din propria gospodărie. Bărbatul l-a văzut plutind pe apa din fântână după ce l-a căutat prin toată curtea și nu l-a găsit.
Polițiștii și pompierii s-au prezentat de urgență la fața locului. Primii au început cercetările pentru a vedea ce s-a întâmplat cu exactitate cu bărbatul găsit în fântână, ioar salvatorii au solicitat prezența colegilor de la Ambulanță pentru a declara decesul.
„La locul evenimentului s-au deplasat pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD. Fântână avea o adâncime de aproximativ zece metri și diametrul de doar 60 de centimetri. Cu accesoriile din dotare, un pompier a fost coborât în fântână și, cu ajutorul unui ham, a reușit să aducă la suprafață cadavrul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.
Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat și dus la IML pentru efectuarea necropsiei.
Bărbatul nu era cunoscut cu afecțiuni psihice și nici ca având probleme, vecinii nejustificându-și gestul acestuia.