Tot Caracalul FĂRĂ apă, în Scornicești s-a oprit alimentarea în Constantinești și Teiuș

195

Locuitorii municipiului Caracal au rămas fără apă la robinete, Compania de Apă Olt efectuând o lucrare de înlocuire a unei vane. Nici în orașul Scornicești nu curge nici strop de apă la robinete, încă de azi-noapte, în două sate, de vină fiind în acest caz furnizorul de energie electrică.

Începând cu ora 10.00, tot municipiul Caracal a rămas fără apă. Oprirea alimentării a fost efectuată de către Compania de Apă Olt- Sediul secundar Caracal, doar pentru o perioadă estimată de două ore necesară înlocuirii vanei principale de pe strada Bicaz, în zona Liceului Teoretic „Mihai Viteazul”.

,,Facem apel la cetățenii municipiului Caracal să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic, pe perioada întreruperii furnizării apei potabile. Echipele din teren fac eforturi pentru ca timpul fe intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametrii normali. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, a atenționat CAO caracalenii înainte de a opri furnizarea apei.

Și la Scornicești este o problemă cu alimentarea cu apă, însă din cauza unei avarii la rețeaua electrică. Alimentarea este întreruptă în sateleTeiuș și Constantinești, încă de noaptea trecută. ,,Din păcate, nu putem estima când vom putea relua serviciul de alimentare cu apă pentru că este o problemă de care se ocupă compania de furnizare a energiei electrice”, a transmis Compania de Apă Olt.