Galerie FOTO/ Sapa, la mare căutare pentru caracaleni. Concurs pentru cea mai frumoasă grădină de lângă bloc

595

Sapa a devenit un obiect la mare căutare printre caracaleni, care au intrat în concurs pentru cea mai frumoasă grădină de bloc. Peste tot întâlnești în această perioadă locuitori plantând flori și îngrijind spațiul de lângă condominii.

În Caracal, odată cu noua administrație, nu gunoaiele te mai întâmpină la tot pasul, ci spațiile verzi pline de culoare și miresme. Gratuitatea a 10mc de apă acordată de către administrația municipală asociațiilor de proprietari pentru a se ocupa de întreţinerea zonelor verzi din jurul blocurilor a impulsionat localnicii, care au declanșat acum un adevărat concurs privind cel mai frumos cartier.

Astfel, la tot pasul, pe lângă blocurile caracalene vezi localnici cu sape în mâini și alte unelte de grădinărit, plantând flori sau udând. Pentru a înteți competiția și a se mândri cu rodul muncii lor, asociațiile de proprietari din Caracal au propriul grup de socializare în care au început să posteze imagini cu cele mai frumoase oaze de verdeață de lângă blocuri.