Femeie din Bârza, salvată de la suicid de polițiști. A fost găsită la timp la Podul Olt

838

Intervenția promptă a oamenilor legii a făcut ca o femeie din comuna Bârza să fie și acum în viață. Aceasta a fost găsită la timp de către polițiști, chiar înainte de a face un gest fatal.

Astăzi, în jurul orei 12.30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Găneasa au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Bârza, cu privire la faptul că soția sa, în vârstă de 62 de ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Pornind în căutarea femeii, oamenii legii au depistat-o în zona Podului Olt, împiedicând-o să-și pună capăt zilelor.

,,Polițiștii Secției de Poliție Rurală Găneasa  împreună cu cei de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Slatina au depistat femeia la ieșirea din municipiul Slatina, în zona Podului Olt, existând bănuiala că aceasta intenționa să se sinucidă. Deznodământul a fost unul favorabil datorită intervenției prompte a polițiștilor, salvând astfel viața femeii. Siguranța comunității face parte din atribuțiile de zi de zi ale polițiștilor,  aceștia asumându-și în fața cetățenilor angajamentul de a interveni prompt și cu profesionalim cu fiecare ocazie, potrivit competenței profesionale, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță optim.”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Femeia a fost condusă la spital, unde i s-a asigurat asistență medicală de specialitate.