Centru de vaccinare de tip drive-through, la Parcul Tineretului Slatina

1534

La sfârșitul acestei săptămâni, Primăria Slatina va deschide un centru de vaccinare de tip drive-through, la Parcul Tineretului.  Orice cetățean ce dorește să se imunizeze anti-covid se va putea vaccina chiar din mașina personală, prezentând buletinul.

Pentru că centrele de tip drive-thru se dovedesc neașteptat de atractive pentru români, și în Olt se va deschide primul centru de vaccinare împotriva COVID direct din mașină. Acesta va funcționa la Parcul Tineretului din capitala județului. Primăria Slatina a ales zona întrucât permite facil accesul mașinilor, ce vor intra din strada Artilerie și vor ieși pe strada Tunari.

,,Primăria Municipiului Slatina anunță faptul că vineri, 14.05.2021 se va deschide primul centru de vaccinare de tipul drive-through ce va fi situat în proximitatea „Parcului Tineretului”, mai exact pe strada „Aleea Eroilor”. De asemenea, în aceeași locație va fi amplasat inclusiv un birou de unde toate persoanele imunzate vor primi dovada vaccinării, respectiv certificatul.  Persoanelor care doresc să se vaccineze le vor fi puse la dispoziție atât serul Pfizer cât și serul Johnson&Johnson, cel din urmă necesitând administrarea unei singure doze,, a transmis primarul Emnil Moț.

Centrul de vaccinare va avea două fluxuri și va fi deschis în fiecare zi, după-amiază, inclusiv în week-end, pe o perioadă de trei luni de zile. Prezentând buletinul, se vor putea vaccina toate persoanele dintr-o mașină- șofer și pasageri, fără să fie nevoie de o programare. Vor fi emise certificate de vaccinare.