MUTILAT de un polițist din Drăgănești și un militar, în noaptea de Înviere, la cârciuma omului legii

3126
Imagine cu caracter ilustrativ

Incident extrem de grav în Olt, petrecut în noaptea de Înviere și cercetat acum de Parchetul Militar: un tânăr de 19 ani a fost mutilat de un om al legii și un militar. Scandalul a avut loc cu ocazia unei petreceri organizate la Mărunței, chiar la cârciuma polițistului.

Un tânăr din Drăgănești-Olt a fost bătut crunt, în noaptea de Înviere, chiar de către un om al legii, polițist la rutieră în Drăgănești-Olt, ajutat de un militar de la unitatea Caracal. Fapta s-a petrecut la Mărunței, în timpul unei petreceri organizate în noaptea de Înviere chiar la cârciuma deținută de polițist. Totul a pornit de la un incident între tânărul de 19 ani și un prieten, după ce acesta nu l-a lăsat să plece cu mașina, băut fiind. Polițistul a intervenit și l-a luat la bătaie chiar pe tânărul care a dorit să facă o faptă bună. Incidentul a fost anunțat la 112 abia la ora 2 noaptea, când mama tânărului l-a văzut pe acesta acasă cu dinții scoși și mutilat.

Deși extrem de gravă, fapta nu a fost raportată de către purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, care nu a considerat că organizarea unei petreceri în noaptea de Înviere este ilegală, nici fapta de agresiune gravă, cu atât mai mult cu cât a fost implicat un polițist, iar tânărul multilat a ajuns la spital. Ea a fost confirmată azi, după ce familia tânărului s-a decis să facă publică agresiunea.

,,La data de 2 mai 2021, în jurul orei 2.00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU despre faptul că un tânăr, în vârstă de 19 ani, în timp ce se afla pe raza comunei Mărunţei ar fi fost agresat fizic de doi bărbați din localitate.  Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ” lovirea sau alte violențe „, urmând a fi înaintat unității de Parchet competente material. Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost dispuse verificări prin Biroul Control Intern.”, transmite IPJ Olt.

Astfel, omul legii va fi anchetat de IPJ Olt, iar în acest caz s-a întocmit dosar penal, cercetarea fiind preluată de către Parchetul Militar.