Vești bune: Aproape toată țara se află în scenariul Verde

91

Astăzi s-au înregistrat doar 620 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus. Este cel mai mic număr de cazuri noi zilnice de infectare cu coronavirus din iulie anul trecut. Doar două județe din România se mai află în scenariul galben, iar numărul pacienților internați la ATI se menține în continuare sub 1.000.

În urma testelor efectuate la nivel național, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că astăzi, în România s-au înregistrat 620 de noi cazuri de infectare cu virusul Sars-Cov2. Acesta reprezintă cel mai mic număr de cazuri noi zilnice de infectare cu coronavirus din luna iulie a anului trecut. Totodată, în România doar două județe se mai află în scenariul galben și anume București și Cluj-Napoca, iar la ATI numărul pacienților se menține sub 1.000 de cazuri.

Țara noastră se află pe o pantă descendentă în ceea ce privește numărul cazurilor de infectări. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 6.525, dintre care 962 de persoane internate în secțiile ATI.