Program nou la Clubul Nautic și de Agrement Slatina: este deschis până seara târziu, inclusiv în week-end

1286

Clubul Sportiv Municipal Slatina, administratorul Clubului Nautic şi de Agrement „Plaja Olt”, a anunțat că începând cu data de 11 mai serviciile clubului de pe malul Oltului au program prelungit până seara târziu, inclusiv în week-end.

Clubul Nautic și de Agrement al Slatinei invită publicul amator de relaxare, agrement, activități sportive și îngrijire corporală să-i calce pragul după un nou program. Potrivit CSM, serviciile de: frizerie, coafor, spa, fitness, închirieri – terenuri de tenis, volei, fotbal, minigolf, role, biciclete, pot fi accesate până seara târziu, inclusive sâmbătăa și duminica.

Noul program, aplicabil de mâine, este următorul:

Obiectivul de agrement a fost realizat de la zero cu fonduri europene, proiectul având o valoare totală de 36,2 milioane lei, din care finanțare nerambursabilă 9,38 milioane lei. A fost amenajată o suprafaţă de 6,96 ha- modernizată zona de plajă, piscine, dușuri, vestiare, debarcader hidrobiciclete și bărci cu vele, construite teren de minifotbal multifuncţional, teren de tenis, teren special de beach-volei, zona minigolf, teren tir cu arcul, zona specific escaladei, pista asfaltată pentru biciclete, amenajări specifice rollerilor, parcare, centru fitness şi centru Spa.