Nu au primit NICIUN leu în acest an! Veterinarii din Olt PROTESTEAZĂ

524
Medicii veterinari din Olt au protestat și în noiembrie 2020

Medicii veterinari de liberă practică din județul Olt anunță o acțiune de protest, după ce de la începutul anului nu au văzut niciun leu din plățile restante.

Pentru că nu au bani să plătească personalul angajat, medicii veterinari ies din nou la protest. În noiembrie anul trecut, aceștia au pichetat DSVSA Olt, acuzând că nu au primit niciun ban din cei 10.000 lei promiși de guvern și prinși în legislație. Situația a rămas aceeași și în cursul acestui an, așa că se va recurge tot la o acțiune de protest.

,,Începând de Miercuri, 12 Mai 2021, medicii veterinari de liberă practică din județul Olt vor începe acțiunea de pichetare a Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt, între orele 10 -13 până la soluționarea plăților restante ( ianuarie 2021 – prezent),, anunță președintele Colegiului Medicilor Veterinari Olt, dr. Bozgă Ion.

La nivelul județului mai sunt circa 60 de medici veterinari de liberă practică, iar mulți au părăsit sistemul în ultimii ani, astfel încât multe localități din Olt nu au medici veterinari.