INCREDIBIL Patron oltean arestat preventiv pentru violarea a două copile de 12 ani

4548

Alexandru Marin de 58 de ani din Deveselu a ajuns în arestul IPJ Olt, pe numele său fiind emis de magistrații caracaleni un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul este acuzat de procurori că ar fi violat, în mai multe rânduri, două copile de 12 ani din comună.

Polițiștii Secției Deveselu au reușit, zilele trecute, să soluționeze o plângere penală depusă de un localnic din Deveselu împotriva patronului unui bar din localitate. potrivit sesizării, Alexandru Marin de 58 de ani ar fi violat-o pe sora reclamantului în vârstă de 12 ani. Pe parcursul cercetărilor oamenii legii au aflat că individul care le-ar fi outut fi bunic ar mai fi violat și o altă copilă, tot de 12 ani. La finalizarea cercetărilor, bărbatul a fost reținut d epolițiști. El a fost prezentat ieri magistraților caracaleni cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cererea procurorilor a fost admisă iar bestia cu chip de om a ajuns în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Olt.

Cazul extrem de grav, soluționat de polițiștii Secției Deveselu, nu apare în buletinul informativ al Inspectoratului Județean de Poliție Olt. De ce? Are cineva interesul de a proteja imaginea patronului violator?