Incidența COVID în Olt continuă să se mențină redus

236

22 de noi cazuri de infecții cu SARS-COV 2 au fost raportate astăzi de autoritățile județene. Incidența la nivelul Oltului ese, după ultimele cazuri de 0,62 cazuri la mia de locuitori. Redus a fost și cel al cazurilor anunțate la nivel național care se menține în jurul a 1.300 de persoane descoperite cu COVID în 24 de ore.

România pare să găsească drumul de ieșire din pandemia cu care se confruntă de peste un an de zile. În utlima perioadă numărul cazurilor noi raportate s-au învârtit în jurul a 1.300 de infectări în 24 de ore. Niciun județ nu se mai află de ceva timp în scenariul roșu. Situația în Olt este și mai bună, autoritățile raportând astăzi doar 22 de cazuri noi. Astfel, incidența în județ este de doar 0,62 de cazuri la mia de locuitori.

Din păcate, la nivel județean au fost raportate astăzi și decese în rândul persoanelor descoperite cu virusul chinezesc. Este vorba de un bărbat de 54 de ani din Balș, confirmat pe 21 aprilie.  Pentru că avea diverse comorbidități, el a fost transferat la SM Câmpulung în 26 aprilie unde a și murit.