Vaccinarea fără programare ajunge la Giuvărăști. Edilul se dă drept exemplu sătenilor

194

Invocând exemplul personal, primarul comunei Giuvărăști îi îndeamnă pe săteni să se vaccineze, anunțând caravana mobilă ce va ajunge în localitate săptămâna viitoare. Și la Cungrea sunt invitați sătenii să se imunizeze anti-covid în sala de sport, dar și în alte localități rurale.

Oltul este codaș în zona Oltenia la vaccinare și în cea de-a doua parte a clasamentului național, cu doar 13,2% procent. Pentru a da și locuitorilor din mediul rural care până acum nu s-au descurcat cu programarea pe platformă sau nu s-au putut deplasa din varii motive la centrele aflate la depărtare de comună șansa de a se imuniza, în următoarea perioadă caravana mobilă va ajunge în 15 localități din județ. Printre acestea, se numără comuna Giuvărăști, unde edilul Daniel Pană a invocat exemplul personal în a-și convinge consătenii să se vaccineze.

,,Susținem campania de vaccinare împotriva COVID 19! Doar așa putem scăpa de restricțiile impuse și revenirea la normalitate. Pentru buna desfășurare a campaniei de vaccinare, în data de 15 și 16 Mai echipa de vaccinare va fi prezentă la Giuvărăști! Informații pentru programare la Primăria Giuvărăști! Împreună vom învinge!”, și-a anunțat primarul Daniel Pană concetățenii.

Edilul a postat și o dovada vaccinării sale, dându-se astfel exemplu comunității.

Și la Cungrea va ajunge săptămâna viitoare caravana mobilă. ,,Săptămâna viitoare, între orele 09-17, la sala de sport a Școlii Gimnaziale Cungrea, toate persoanele doritoare se pot vaccina gratuit și fără programare, cu vaccinul antiCovid-19.  Serul folosit este Pfizer! Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a reveni cât mai curând la normalitate. Pentru relații suplimentare puteți lua legătura cu dl primar Vlad Cosmin”, a anunțat Primăria Cungrea.

La rândul său, Liviu Voiculescu, fostul edil al comunei, actualul senator de Olt și președinte al PNL Olt, a lansat un îndemn la vaccinare, considerând că aceasta înseamnă viață.

“Drumul României spre normalitate intră în linie dreaptă!! De astăzi, toate persoanele care doresc să se imunizeze, cu și fără programare, se pot prezenta direct la centrele de vaccinare pentru a primi serul anticovid. Primele ore ale zilei sunt rezervate exclusiv persoanelor de peste 60 de ani, urmând ca, după ora 14.00, centrele să fie accesibile tuturor persoanelor. Acesta este rezultatul efortului depus în ultimul an de Guvernul României de a stopa răspândirea pandemiei și de a proteja cetățenii în fața efectelor grave ale infecției cu virusul Covid. Este imperios necesar să înțelegem cu toții că o imunizare cât mai extinsă în rândul populației înseamnă, libertate, bucurii împărtășite și apropiere de cei dragi. Înseamnă VIAȚĂ!”, a transmis senatorul Liviu Voiculescu.