Paul Stănescu: România trebuie să-şi pună centura de siguranţă mult timp de acum încolo

921

Secretarul general al PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu nu crede în revenirea la normalitate de la data de 1 iunie anunțată de premierul Cîțu și consideră că România trebuie să-şi pună centura de siguranţă mult timp de acum încolo.

„Cu toţii ne dorim să revenim la normalitate, însă acest lucru nu se va întâmpla de la 1 iunie aşa cum a anunţat premierul. Normalitatea lui Cîţu nu va fi şi normalitatea românilor. România trebuie să-şi pună centura de siguranţă mult timp de acum încolo. Când lumea întreagă se pregăteşte să se adapteze virusului, noi ne pregătim să dăm timpul înapoi”, a declarat senatorul Paul Stănescu.

Social-democratul oltean consideră că premierul Florin Cîțu este „optimist” și se laudă „exagerat” când vorbește despre o posibilă revenire la normalitate de la 1 iunie. Stănescu acuză autoritățile că nu le oferă românilor din orașele mici și din mediul rural posibilitatea de a-și alege vaccinul, așa cum s-ar fi întâmplat în marile orașe.

„În cabinetele medicilor de familie românii nu au posibilitatea de a-şi alege vaccinul. Dacă în urbanul mare a lăsat posibilitatea oamenilor să aleagă, nu acelaşi lucru trebuie să se întâmple şi în urbanul mic sau în comune şi sate? Sau acum pentru guvern există români Pfizer şi români AstraZeneca sau Johnson & Johnson? (….) Atenţie la discriminare!”, mai susține Paul Stănescu, prin interemediul unui comunicat de presă transmis azi.