Video/ Fetiță bătută și umilită de mai mulți adolescenți într-un parc

528

Imagini greu de privit au avut loc într-un parc în care o fetiță de 13 ani a fost bătută și umilită de alți adolescenți. Scenele violente în care copila era bătută cu pumnii și picioarele au fost publicate pe o rețea de socializare, iar poliția s-a autosesizat și a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire și alte violențe” și „tulburarea liniștii publice”.

O fetiță de 13 ani a fost filmată în timp ce era umilită de un grup de adolescenți într-un parc din Brașov. Imaginile șocante cu copila lipsită de apărare care a devenit sac de box pentru două tinere și grupul de adolescenți din care făceau parte au fost postate pe o rețea de socializare. În videoclip se poate observa cum copila a fost supusă umilințelor, fiind pusă să sărute pantofii uneia dintre fete, iar mai apoi lovită cu bestialitate cu pumnii și picioarele.

Agresoarele erau încurajate de pe margine să continue violențele și niciunul dintre cei prezenți nu a sărit în ajutorul copilei care se afla în genunghi în fața lor. După ce imaginile violente au devenit virale, poliția s-a autosesizat și a deschis un dosar penal.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice„, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

În România astfel de cazuri sunt din ce în ce mai întâlnite, mai ales în rândul adolescenților, iar situația arată îngrijorător.