Un deținut a evadat de 21 de ori pentru a merge la dame de companie și la sală

782

Un deținut a reușit să evadeze de 21 de ori din închisoare pentru a merge la dame de companie și la sala de fitness. Bărbatul reținut era acuzat de proxenetism în regim semideschis și avea dreptul la muncă, fapt de care a profitat. Mai mult, el avea chiar și abonament la fitness.

Un deținut de la Penitenciarul Poarta Albă a reușit să evadeze de 21 de ori din închisoare pentru a merge la dame de companie și la sala de fitness. Acuzat de proxenetism, bărbatul condamnat la 2,4 ani de închisoare cu executare  nu a fost considerat pericol public și a avut dreptul la muncă, aflându-se în regim semideschis.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani care ar fi trebuit să meargă la muncă la un punct fix, fără a avea dreptul de a se îndepărta de la drumul respectiv, mergea și se caza la un hotel din oraș unde își satisfăcea plăcerile în compania unor dame de companie.  Mai mult de atât, deținutul și-ar fi făcut chiar și un abonament la sala de fitenss, unde ar fi mers aproape o lună de zile până când a fost prins și au fost luate măsuri.

După ce a fost prins, bărbatului i s-a mai adăugat un spor la pedeapsa inițială.