Săli de sport pline după ospățul de Paște

86

Mulți români și-au luat la revedere de la bunătățile de Paște și mesele îmbelșugate încă din a doua zi de Paște și au fugit la sală să scape de kilogramele acumulate în perioada acestor sărbători.  Vara este tot mai aproape, iar doamnele și domnișoarele au luat cu asalt sălile de sport, dar nici domnii nu s-au lăsat mai prejos. 

Așa cum era de așteptat, exagerările culinare din această perioadă au dus la kilograme în plus, fapt pentru care românii au luat cu asalt sălile de sport încă din a doua zi de Paște. Mai mult, având în vedere că se apropie vara, doamnele, domnișoarele și domnii se străduiesc din greu să arate bine pe plajele însorite de pe meleagurile noastre sau din străinătate.  

Odată cu venirea la sală, cei mai mulți încep și un regim alimentar mai sănătos după indicațiile unui nutriționist  și lucrează din greu alături de antrenori personali. Cei mai leneși însă speră să scape de kilogramele în plus în cabinetele cosmetice cu masaje anticelulitice și diverse împachetări sau proceduri. 

După perioada sărbătorilor pascale, numărul clienților la sălile de sport a crescut așa cum era de așteptat.