1 Mai cu inaugurarea skatepark-ului la Caracal și a spațiului de joacă din fața primăriei

462

Autoritățile caracalene se țin de cuvânt, iar astăzi inaugurează skatepark-ul promis în campania electorală. De asemenea, 1 Mai le aduce micuților din municipiu un psațiu de joacă modern, în fața primăriei.

Sub administrația Doldurea- Samiee, cel de-al doilea municipiu al Oltului încpee să prindă viață. Azi, de 1 Mai, tinerii urbei se vor bucura de un spațiu de agrement special: primul skatepark din județ. Platforma pentru role și skateboard va fi inaugurată, potrivit promisiunii edilului Ion Doldurea.

,,Deschidem în parc, așa cum am promis în campania electorală, platforma pentru iubitorii de role și skateboard. Amplasat în zona fostului bazin din parc, Skatepark-ul este un proiect mult așteptat de către copiii și adolesecenții din orașul nostru, pe care l-am avut în vedere în programul meu de candidat. Vă aștept în parc, la ora 11.00, să ne bucurăm împreună de noua față pe care a căpătat-o zona fostului bazin lăsată în paragină în ultimii 25 de ani.,, a anunțat primarul.

Totodată, nici de cei mai mici caracaleni nu vor fi uitați, pentru ei administrația municipală  reamenajând în totalitate spațiul de joacă din piața Victoriei, în fața sediului Primăriei.

,,Locuitorii Caracalului, tinerii, copiii nu trebuie să plece în Craiova sau în alte orașe pentru a se bucura de ceea ce o urbe modernă le oferă: spații de agrement. Investițiile vor continua pentru amenajarea altor zone destinate petrecerii timpului liber.,, transmite Ion Doldurea.