Preotul care schimbă destine prin reciclarea deșeurilor

354

Un preot din Caracal a dat startul unei campanii de reciclare a deșeurilor prin care ajută la sprijinirea financiară a 5 copii cu probleme grave de sănătate. Obiectele care pot fi reciclate sunt valorificate și banii sunt folosiți pentru terapiile copilașilor de care au atât de multă nevoie.

Preotul Ionuț Moga a dat startul unei campanii de reciclare a deșeurilor în orașul Caracal. Principalul motiv al campaniei este sprijinirea a 5 copii cu probleme grave de sănătate. Banii din reciclarea deșeurilor sunt valorificați și donați către aceștia. Copiii au nevoie de terapii pentru a spera la o viață normală, fără dureri și fără suferință. Până acum s-au adunat mai mulți saci de gunoi din zona de sud a țării, urmând ca acțiunile de colectare să continuie.

„Recicleaza și tu: hartie, carton, doze de aluminiu, sticle, bidoane, pet- uri sau orice aparat electric defect și ajuta în felul acesta niste copii bolnavi! Un simplu gest schimba destine! In orașul Caracal, cu ajutorul preotului Ionuț Moga de la biserica Sfântul Vasile a fost demarat proiectul ,,Colectam impreuna, ajutam împreună!”  pentru sprijinirea financiara a 5 copii cu probleme grave de sănătate. Proiectul consta în colectarea de materiale și obiecte ce pot fi reciclate :hartie, pet-uri, sticle și electrocasnice uzate. Valorificare lor da o șansă celor 5 copii sa își realizeze terapiile obligatorii pentru a spera la o viata normala, fara dureri, fara suferința, fara vizite la medici.”, este îndemnul tranbsmis pepagina de socializare de către  Luiza Marinela Gogoșeanu, una dintre participantele la campanie.

Oricine dorește să se alăture proiectului o poate face reciclând acasă, la serviciu, în școli și grădinițe sau în orașul său obiecte ce pot fi reciclate (hârtie, pet-uri, sticle și electrocasnice uzate) și va proteja astfel natura și mediul în care trăiește. Iar, cel mai important, va ajuta la tratarea copilașilor.