Bărbatul care racola fețite în Slatina a fost găsit. El este audiat la Poliția Slatina

1488

Bărbatul care ademenea copile în Slatina a fost găsit de către polițiști în comuna Priseaca. Acesta locuiește fără forme legale în casa bunicilor, localitatea de domiciliu fiind în județul Argeș. În acest moment individul se află în custodia Poliției Slatina.

Bărbatul care a băgat în panică un oraș întreg după ce a încercat să racoleze o fetiță într-un părculeț de joacă din Slatina a fost găsit de către polițiști. Individul de 39 de ani, locuiește fără forme legale la bunicii din comuna Priseaca, județul Olt, acesta având domiciliul în Pitești.

„Persoana a fost identificată şi în prezent se află la sediul Poliţiei Municipiul Slatina pentru audieri“, spun surse din poliție.

La începutul săptămânii mama unei copile în vârstă de 8 ani a atenționat pe un grup de socializare public că fetița ei a fost abordată de un bărbat la un loc de joacă din cartierul Steaua. Din fericire, sora mai mare a fetei care o supraveghea de la geamul locuinței a salvat-o pe aceasta.

În acest moment  bărbatul se află la audieri și este bănuit de tentativă la infracțiunea de agresiune sexuală. Sora mai mare și fetița în cauză vor fi și ele aduse la audieri.