Bărbatul acuzat de agresiune sexuală asupra unor fetiţe este recidivist. El a fost reținut

2237

Audierile continuă în cazul bărbatului de 39 de ani s-au finalizat, indivitual a fost dus în fața procurorului pentru emiterea ordonanței de reținere. Actul de reținere a individului pentru 24 de ore a fost emis, iar acesta a ajuns în Centrul de reținere al IPJ Olt. Mâine el va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de emitere a mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Argeș, bărbatul a mai fost condamnat în trecut pentru fapte similare. În acest dosar în care a fost reținut, pe numele individului au fost depuse mai multe sesizări care s-au adeverit.

O mămică a povestit la începutul acestei săptămâni, pe un grup de socializare-Mămici din Slatina, cum fetița sa cea mică, de doar 8 ani, a fost acostată de un individ la locul de joacă. Copila a scăpat din ,,ghearele” agresorului pedofil datorită surorii sale care o urmărea de la geamul locuinței. La scurt timp, mai multe femei au susținut că și fetele lor au pățit același lucru. O parte dintre ele au mers la Poliția Slatina și au depus plângere. O persoană a reușit să posteze o imagine cu bărbatul care se presupunea că le-a agresat pe copile, el fiind recunoscut de una dintre acestea. La scurt timp oamenii legii l-au identificat pe bărbat în comuna Priseaca unde locuia fără forme legale în casa bunicilor materni.

Cercetările au scos la iveală multe grozăvii ale individului, care a fost și condamnat pentru agresiune sexuală asupra unor minore.