Mieii, sacrificați în centre avizate sanitar-veterinar la Osica de Sus, Caracal și Drăgănești-Olt

1767

Oltenii care doresc să cumpere carne de miel de la centre de sacrificare autorizate sanitar-veterinar au la dispoziție încă două centre. Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt a avizat temporar până acum trei centre de sacrificare tineret ovin şi caprin la nivelul judeţului.

În urma solicitării primăriiilor și îndeplinirii condiţiilor sanitar-veterinare, încă două localități din Olt au primit avizul pentru funcționarea centrelor de sacrificare a mieilor.

,,Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt informează că au fost  avizate sanitar veterinar temporar, pentru sacrificarea a tineretului ovin şi caprin, în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, încă două spaţii special amenajate din incinta Târgului săptămânal din Caracal şi în cadrul Pieţei Agroalimentare Drăgăneşti-Olt, în perioada de 29.04. – 01.05.2021, conform solicitării primăriilor Caracal şi Drăgăneşti-Olt , ca urmare a îndeplinirii condiţiilor sanitare – veterinare de funcţionare . Reamintim, de asemenea, că este avizat temporar pentru sacrificarea tineretului ovin şi caprin spaţiul din incinta Târgului săptămânal din Osica de Sus, iar acesta va mai funcţiona în data de 01.05.2021, conform solicitării primăriei comunei Osica de Sus .,, transmite DSVSA Olt.

Direcția Sanitar Veterinară anunță oltenii că are pus la dispoziția lor pentru sesizări/reclamații în domeniul siguranței alimentelor numerele de telefon 0372.753837 şi 0372.753838.