Se caută medici la Spitalul Județean de Urgență Slatina

1802

Spitalul Județean de Urgență Slatina a scos la concurs  șase posturi vacante pentru medici specialiști, cu normă întreagă. Înscrierile pentru examen se fac la unitatea medicală în termen de 15 zile de la data publicării anunțului.

Angajările la Spitalul Județean de Urgență Slatina continuă pentru acoperirea deficitului de cadre medicale.  Vineri, 23 aprilie, SJU Slatina a anunțat scoaterea la concurs a 6 posturi vacante pentru medici specialiști cu normă întreagă. Cele 6 locuri disponibile sunt distribuite astfel: un post vacant pentru medic specialist medicină internă, un medic pentru specialitatea gastroenterologie, un medic pentru specialitatea ortopedie pediatrică, un loc pentru medic cu specialitatea cardiologie, un medic pentru chirurgie generală și un medic pentru specialitatea ortorinolaringologie.

Tematica de concurs este afișată pe site-ul spitalului sau se poate obține de la Serviciul R.U.N.O. Concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 de zile și 90 de zile de la publicarea anunțului de recrutare.

Alte anunțuri de angajare la SJU Slatina:

Spitalul Județean de Urgență Slatina angajează infirmieri