FOTO/ PSD Corabia a strâns gunoaie, de Ziua Pământului

156

Ziua Pământului, sărbătorită ieri, a constituit un prilej pentru politicieni și șefi din administrația publică din județ de a da un exemplu semenilor privind implicarea în acțiuni de protejare a mediului înconjurător. O astfel de acțiune a fost organizată și la Corabia, de către social-democrați.

O ,,armată” de social-democrați a participat ieri la o acțiune de salubrizare a mai multor zone din orașul Corabia. Organizația PSD Corabia a strâns zeci de saci de gunoi de pe domeniul public.

,,Echipa PSD Corabia, în frunte cu primarul Iulică Oane, președinte PSD Corabia, a luat cu asalt zona Falezei Dunării. Deșeurile lăsate de oamenii certați cu natura au fost ridicate și selectate pentru a putea fi preluate de operatorul de salubritate. Protejarea mediului, reducerea poluării și asigurarea unor condiții de viață cât mai sănătoase pentru comunitatea corăbiană reprezintă o prioritate de prim-rang pentru social-democrați. Suntem nevoiți să revenim cu un apel la responsabilitate și respect față de mediul înconjurător și semeni! Nu poluați natura, avem cu toții nevoie de un mediu curat!,, a anunțat PSD Corabia.