Dorel Drejoi părăsește jandarmeria și șefia IJJ Olt

694

După un deceniu în care a condus Inspectoratul Județean de Jandarmi Olt și 32 de ani de carieră militară, colonelul Tudor-Dorel Drejoi părăsește jandarmeria, azi fiind ultima zi în uniformă militară pentru inspectorul șef.

Astăzi, inspectorul șef al Jandarmeriei Olt, col. Dorel Drejoi, a trecut în rezervă, cu drept la pensie. Cu această ocazie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a avut loc festivitatea de predare-primire a comenzii unității.

”Mulțumesc colegilor mei pentru dăruirea și munca depusă în acești ani. A fost o experiență extraordinară, am fost înconjurat de oameni dedicați profesiei, cărora le doresc succes în continuarea proiectelor începute împreună, pentru că au înțeles că mi-am dorit obținerea de performanțe și pentru asta apreciez efortul fiecăruia. A fost o onoare să vă fiu coleg și comandant.,, a declarat col. Drejoi.

În ultima sa zi de șef al jandarmilor olteni, Dorel Drejoi a ținut să le mulțumească și colaboratorilor- Instituției Prefectului, Consiliului Județean, Primăriei Municipiului Slatina și Consiliului Local al Municipiului Slatina, Inspectoratului de Poliție, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și presei.

Col. Marin Boată

Atribuțiile de inspector șef vor fi exercitate de către colonel Marin Boată, prim-adjunct al inspectorului șef, ofițer cu experiență de peste 30 de ani în structurile Jandarmeriei Române. Prim-adjunct la IJJ olt este col. Cristinel Milcu.