Spitalul Județean de Urgență Slatina angajează infirmieri

1028

Spitalul Județean de Urgență Slatina recrutează infirmieri. Unitatea a scos la concurs 15 posturi vacante. Examenul de angajare se va organiza luna viitoare, iar posturile sunt pe perioadă nedeterminată.

Spitalul Județean de Urgență Slatina face 15 angajări pe perioadă nedeterminată pentru posturile de infirmier și infirmier debutant. Luna viitoare va avea loc concursul, iar posturile sunt disponibile pentru secția de medicină internă- 1 loc, secția de gastroenterologie -2 locuri, secția de cardiologie -1 loc, secția de neurologie- 1 loc, secția de ortopedie și traumatologie -2 locuri, secția chirugie generală -1 loc, secția O.R.L -1 loc, secția A.T.I. -3 locuri, secția boli infecțioase -1 loc, Unitatea de Primiri Urgențe -1 loc, Blocul Operator (Central) -1 loc.

Dosarele se pot depune până pe 6 mai, la sediul spitalului. Sudiile necesare pentru postul de infirmier debutant sunt școala generală/studii medii, absolvite cu diploma de bacalaureat și pentru infirmier școala generală/studii medii, diplomă de bacalaureat, curs de infirmieră și 6 luni vechime în domeniu .

Pe data de 17 mai va avea loc proba scrisă, iar interviul în decurs de 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Multe informații despre bibliografie, tematică de concurs sau alte date suplimentare pot fi accesate pe pe site-ul spitalului.