Bărbat MORT în urma unei bătăi pe raza comunei Vâlcele

1499
Imagine cu caracter ilustrativ

O bătaie la care au luat parte trei bărbați și un minor luni, pe raza comunei Vâlcele, s-a soldat cu decseul unui bărbat de 49 de ani. Acesta a ajuns la Spitalul Craiova, unde a decedat ieri.

S-a lăsat cu numeroase lovituri ce au necesitat îngrijiri medicale, dar și cu decesul unui bărbat în urma unui scandal izbucnit luni, 19 aprilie, pe raza comunei Vâlcele.

,,Au fost identificate patru persoane, trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 33 şi 56 de ani şi un minor de 17 ani, bănuiţi că s-ar fi lovit reciproc, unul dintre bărbaţi folosind un ciocan. În urma loviturilor aplicate, cei trei bărbaţi au necesitat îngrijiri medicale, un bărbat în vârstă de 49 de ani fiind transportat ulterior la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a decedat în cursul zilei de 20 aprilie.”, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte. Cauza a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.