Se spală rețelele de apă potabilă la Slatina și Slătioara

215

Compania de Apă Olt va efectua lucrări de curățare ale rețelei publice de alimentare cu apă potabilă în Slatina și Slătioara. Lucrările vor avea loc săptămâna viitoare și nu vor impune sistarea alimentării, însă este posibil ca apa să curgă tulbure la robinete.

Echipele Sediului Secundar Slatina al Companiei de Apă Olt vor efectua în perioada 19-22 aprilie spălări ale rețelelor publice de apă potabilă din Slatina și Slătioara. Lucrările vor începe pe data de 19 aprilie de la ora 21:30 și până pe 20 aprilie ora 05:30 în partea de sus a municipiului Slatina, iar în zilele de 21 și 22 aprilie, în același interval orar se vor spăla rețelei publice de alimentare cu apă potabilă atât din partea de jos a municipiului cât şi din partea de sus.

„Furnizarea apei potabile nu va fi oprită, în timpul spălării rețelelor publice de alimentare cu apă din cele două localități. Pe parcursul desfăşurării lucrărilor şi o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidităţii apei şi fluctuaţii de presiune. ” , anunță Compania de Apă Olt.