Primar reținut pentru că a amenințat cu MOARTEA doi polițiști

833

Primarul PNL al unei comune brașovene a fost reținut de către autorități pentru ultraj . Acesta ar fi amenințat doi ofițeri de poliție cu moartea, iar în urma flagrantului s-a stabilit săvârșirea a două infracțiuni.

Viorel Grusea, primarul din partea PNL în comuna Comăna, a fost reținut pentru ultraj de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov. Reținerea lui Grusea a fost dispusă de către procuror, în urma unui flagrant și s-a stabilit săvârșirea a doua infracțiuni de ultraj la adresa a doi ofițeri de poliție.

„S-a stabilit că la aceeaşi dată, primarul, a cărui soţie este administrator la o societate comercială din localitate, i-a ameninţat cu moartea pe cei doi ofiţeri de poliţie în contextul în care aceştia puneau în aplicare o sancţiune complementară suspendării activităţii acelui local”, a declarat Adrian Aldea purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov

Edilul i-a ameninșat pe oamenii legii după ce aceștia au amendat localul soției pentru neeliberarea bonurilor fiscale pentru consumatori.