Bunătatea, recompensată UNIC la o biserică din Olt: candele aprinse pentru donatori

300

Peste o sută de candele au fost aprinse la Biserica Sfinții Fără De Arginți Cosma și Damian din curtea Spitalului Municipal Caracal. Lumina aprinsă pentru cei dragi, vii sau adormiți, reprezintă mulțumirea cu care îi recompensează preotul Doru Ion Iagăru pe cei care se alătură campaniilor lui de într-ajutorare a celor aflați la ceas de cumpănă.

Prin intermediul Asociației Fiți Buni, preotul caracalean Doru Ion Iagăru îi îndeamnă pe creștini să fie aproape de cei aflați în suferință, să nu le întoarcă spatele la nevoie și, din puținul lor, să ajute la realizarea unor lucruri imposibile pentru oameni simpli, dar devenite posibile atunci când mai mulți oameni de bine se unesc. Așa se face că numeroase campanii derulate de Omul Domnului s-au încheiat cu succes, iar în cele derulate în prezent s-au implicat peste o sută de persoane dornice să înfăptuiască minuni. Cei care se alătură demersului preotului sunt recompensați cu candele aprinse. Inedit pentru o biserică, Casa Domnului din curtea Spitalului Muncipal Caracal este ,,decorată” acum cu numeroase candele.

,,Pentru că meriți OM bun, OM darnic, OM binevoitor! Răsplătesc dărnicia ta aprinzând o candelă pentru tine și familia ta. Donează orice sumă în contul Asociația Fiți Buni și eu îți voi aprinde una dintre cele peste 100 de candele ce împodobesc unica biserică din România! În fiecare noapte de vineri spre sâmbătă va sta aprinsă o candelă în numele tău pentru tine și cei dragi ție, vii și adormiți.”, a anunțat preotul.

Campaniile derulate în prezent de către asociația condusă de preot sunt destinate achiziționării unei case pentru 5 suflete din Sprâncenata, într-ajutorarea lui Marian Nicușor, un tânăr diagnosticat cu o formă rară de cancer și bunuri oferite familiilor carantinate. Acțiunile preotului sunt făcute publice pe pagina de socializare a acestuia, iar cei care doresc să i se alăture demersului său pot face donații în contul asociației, deschis la Banca Transilvania:

cont în Lei: RO57BTRLRONCRT0561532601

cont în Euro: RO07BTRLEURCRT0561532601

cont în GBP: RO62BTRLGBPCRT0561532601.