Amenzi pe bandă rulantă în Olt pentru lipsa măștii și circulație nocturnă

137

În ultimele 24 de ore, în Olt s-a continuat desfășurarea mai multor acțiuni de verificare în contextul infectării cu Covid-19. Au fost controlate atât zonele aglomerate cât și mijloacele de transport sau localurile. În urma acțiunilor desfășurate s-au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor în vigoare.

Polițiști, jandarmi dar si polițiști locali au continuat în ultimele 24 de ore efectuarea verificărilor în contextul prevenirii răspândirii pandemiei de Coronavirus. 180 de forțe de ordine au verificat 83 de unități comerciale, zonele aglomerate, 50 de mijloace de transport persoane și au legitimat aproximativ 1 700 de persoane.

În urma acțiunilor de verificare pentru abaterile constante au fost aplicate 71 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6 500 de lei pentru abaterile constante și nerespectarea legilor în vigoare, 58 de amenzi în valoare totală de 5 500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și încă 13 în valoare de 1 00 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor de deplasare.

Acțiunile de stopare a pandemiei vor continua.