16 mașini avariate de un tânăr fără permis

460

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce aseară a făcut praf nu mai puțin de 16 mașini parcate. Evenimentul rutier a avut loc după ce, tânărul care avea permisul suspendat a pierdut controlul direcției de mers. În cauză a fost întocmit dosar penal

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din județul Brașov a avariat miercuri seară în jurul orei 20:10 pe o stradă din Brașov nu mai puțin de 16 autoturisme parcate. Acesta a pierdut controlul direcției de mers, din motive încă necunoscute. Există suspiciuni că evenimentul s-ar fi produs în urma unei discuții aprinse cu iubita lui. Mai grav este că șoferul nu a intenționat să oprească după ce a constatat grozăvia pe care a produs-o. Avea și motiv. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că el avea permisul suspendat. Bărbatul a fost imobilizat și transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice. Oamenii legii vor să afle dacă el a consumat băuturi alcoolice sau se afla sub influența substanțelor psihotrope.

Martorii susțin că șoferul ar fi continuat cursa nebună dacă nu interveneau sa îl scoată pe bărbat din autovehicul.

Polițiștii au deschis pe numele acestuia un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.