Deputatul Florin Barbu: România are nevoie de un profesionist la Ministerul Sănătății

158

Decizia de a-l demite pe ministrul Vlad Voiculescu este salutată de către deputatul de Olt Florin Barbu, care le cere guvernanților numirea unui profesionist la Ministerul Sănătății.

Un ministru al Sănătății profesionist și responsabil cere deputatul de Olt Florin Barbu, după ce președintele Iohannis și premierul Cîțu l-au demis pe Vlad Voiculescu. Parlamentarul oltean consideră că de la început a fost o greșeală politică numirea lui Voiculescu la Sănătate și că după 4 luni de tragedii s-a luat o decizie de normalitate.
,,În sfârșit, președintele Iohannis și premierul Cîțu au făcut un gest de normalitate – demiterea ministrului Sănătății Vlad Voiculescu și a secretarului de stat Andreea Moldovan.
Dar, din păcate, a fost nevoie să moară oameni, mulți oameni pentru ca premierul Cîțu și liderii USR să înțeleagă că Vlad Voiculescu este depasit de situație și că lipsa de experiență politică, administrativă și managerială sunt o problemă atunci când țara este în pandemie.
Au fost 4 luni de tragedii, de spitale care au ars, pacienți care au murit sufocați de fum sau de lipsa oxigenului așa cum a fost cazul la „Victor Babeș”, am văzut un spital evacuat și pacienți operați, scoși afară în toiul nopții, transplantul pulmonar și osos blocat și bolnavii trimiși în Italia și Franța. Iar acest tablou sumbru a fost completat de tupeul și atitudinea sfidătoare a lui Vlad Voiculescu și a oamenilor săi care nu au înțeles că ei sunt în slujba țării și a românilor!
Sper ca liderii Coaliției PNL-USR-UDMR au învățat ceva din, poate, cel mai urât episod al guvernării lor și vom avea, acum, un profesionist la Ministerul Sănătății!
ȚARA ARE NEVOIE DE UN MINISTRU AL SĂNĂTĂȚII PROFESIONIST ȘI RESPONSABIL!,, a scris deputatul Barbu pe pagina de socializare.