A MURIT fostul primar al comunei Bucinișu, Ion Urîtu

1140

Fost edil al localității Bucinișu, Ion Urîtu, a încetat din viață. Plecarea la Cer a fostului edil a fost anunțată de către solista Gheorghița Nicolae, fiică a comunei.

Este doliu în comuna Bucinișu, condusă mai multe mandate, până în anul 2008, de către primarul Ion Urîtu. Fostul edil a încetat din viață, decesul fiind anunțat azi de către Gheorghița Nicolae, solist renumit de muzică populară și realizatorul emisiunii ,,Tezaur Folcloric” de pe postul național de televiziune, fiică a localității.

,,O floare a recunostintei mele pentru acel om de izbanda, fost primar al comunei mele, Bucinisu, ION URATU care s-a grabit sa urce la stele. Gospodar neintrecut, iubitor de adevar si frumusete, suflet daruit de Dumnezeu cu virtuti inalte ale omeniei a plecat dintre noi prea curand.

Eu ii sunt recunoscatoare prin faptul ca a apreciat intotdeauna stradania mea de a-mi promova satul si oamenii lui, la nivel national, in povestirile mele, in cantcele mele. In anul 2006, in timpul mandatului sau de primar, am primit Titlul de “Cetatean de Onoare” al comunei Bucinisu, pentru mine, cel mai inalt titlu, din multele pe care le-am dobandit pana acum. Si cum nimic nu este intamplator, in viata asta, pe 7 aprilie am vorbit cu el si l-am rugat sa ma ajute cu informatii despre satul nostru drag, informatii pe care le voi prezenta in editia “Lada de zestre” din 12 aprilie, difuzata la Antena Satelor. Multumindu-i, inca o data pentru aprecieri si pentru faptul ca mi-a onorat numele ca fiica a satului.

Dum lin in ceata dreptilor, nea Ioane! Coondoleante familiei…,, este mesajul postat pe pagina de socializare de artistă.