Regionala Craiova a ISCIR devine funcțională prin angajarea fostului primar Teodosescu

1949

După trei mandate de edil, Mădălin Teodosescu a renunțat să mai reprezinte interesele bălșenilor chiar și în Consiliul Local Balș. El va fi angajat, potrivit unor surse liberale, pe postul de inspector ISCIR la Inspecția Teritorială Craiova, în prezent nefuncțională.

Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat – ISCIR, condusă la nivel național de către liberalul Emanuel Oproiu, fost subprefect de Olt, va avea la Craiova centru teritorial funcțional. În cadrul acestuia va fi angajat inginerul Mădălin Teodosescu, fostul președinte al Asociației Orașelor din România, fost primar al orașului Balș, înfrânt la alegerile locale din toamna trecută de către social-democratul Cătălin Rotea.

Angajarea fostului primar la instituția responsabilă cu asigurarea măsurilor de funcționare în condiții de siguranță a instalațiilor sub presiune, instalațiilor de ridicat și a aparatelor consumatoare de combustibil se află, potrivit surselor noastre, la stadiul depunerii unui CV și reprezintă ocazia ca și la Craiova să existe inspecție teritorială ISCIR, alături de centrele din București, Bacău, Brașov, Oradea și Sibiu.