Deputatul Marius Iancu: Voiculescu trebuie să plece acasă!

173

Deputatul social-democrat de Olt Marius Iancu se alătură colegilor parlamentari în demersul de a face “zgomot politic” pentru a-l determina pe ministrul Voiculescu să înțeleagă că este depășit de situație și să-și dea demisia.

Arătând că România a ajuns să ocupe locul 10 la nivel mondial, ca număr de morți COVID-19 și ,,acest tupeist fără studii și experiență caută scuze și vinovati și nu înțelege că trebuie să plece acasă!”, deputatul de Olt Marius Iancu anunță pe pagina de socializare moțiunea partidului împotriva ministrului Sănătății Vlad Voiculescu.

Demersul PSD vine după scandalul generat de evacuarea pacienților de la Spitalul Foișor din Capitală.

,,La finalul săptămânii trecute, președintele Consiliului Județean Olt semnala, din nou, că Spitalul Județean de Urgență Slatina nu mai are medicamente pentru tratarea pacienților COVID-19 și că Ministerul Sănătății le-a spus să apeleze la alte spitale care mai au, și dacă acestea nu vor să le dea, să reclame la minister.Apoi, seara am văzut imaginile cu pacienții de la Spitalul Clinic de Ortopdie Foișor și m-am întrebat cât de departe poate să meargă inconștiența și tupeul unui ministru care nu înțelege că este depasit de situatie?

Duminică, am văzut că acest individ chiar nu înțelege nimic.

Avid de imagine, Vlad Voiculescu a ținut o conferință de presă în același timp cu șeful lui de la Guvern, premierul Cîțu și ne-a spus tuturor că “zilele acestea a fost prea mult zgomot politic”.

Pacienții de la Foișor dați afară din spital, în toiul nopții sunt “zgomot politic” pentru Voiculescu, bolnavii care mor în spitalele din țară pentru  că nu sunt medicamente sunt “zgomot politic”?!

Să facem cu adevărat noi, parlamentarii “zgomot politic” ca să înțeleagă useristii lui Barna și plusistii lui Ciolos că Sănătatea românilor nu este la mâna lor și afacerea finantatorilor lor!”, declară Iancu.