Vitezoman prins la Negreni cu 120km/h. Alți 302 șoferi depistați cu viteză pe drumurile Oltului

542

Zeci de permise au reținut polițiștii olteni săptămâna trecută pentru depășirea vitezei legale, recordul de viteză fiind înregistrat de un șofer prins cu 120km/h.

În următoarele trei luni de zile, un șofer va fi pieton după ce a fost prins ,,zburând” pe raza localității Negreni. Radarul rutierilor ce acționau în zonă a indicat o viteză record.

 ,,În timp ce acționau pe Drumul Național 65/ E 574, polițiștii Serviciului Rutier au surprins cu aparatul radar din dotare un autoturism, condus cu o viteză de 120 km/h, pe raza localității Negreni, depășind limita legal admisă cu 70 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma acțiunilor rutiere desfășurate pe raza județului Olt săptămâna trecută, din cele 188 de permise de conducere reținute, 82 au fost reținute pentru depășirea vitezei legale pe un sector de drum cu mai mult de 50 km/ h.  Polițiștii rutieri au depistat în trafic 303 conducători auto care au încălcat regimul legal de viteză.