Testarea pentru redobândirea permisului se mută la fostul liceu de Construcţii

760

Şoferii din judeţul Olt care susţin testarea în vederea reducerii perioadei de suspendare a permisului de conducere trebuie să se prezinte, începând de miercuri, la fostul liceu de Construcţii din Slatina.

Susţinerea examenului de verificare a cunoaşterii regullor de circulaţie este obligatorie pentru şoferii cărora li s-a suspendat permisul pentru conducere sub influenţa alcoolului, nerespectarea regulilor prvind prioritatea de trecere, depăşirea sau trecerea la culoarea roşie a semaforului, dacă prin aceasta s-a produs un accident de circulaţie soldat cu avarierea unui autovehicul sau pagube materiale. Începând cu această săptămână, şoferii din Olt aflaţi în această situaţie trebuie să se prezite la altă locaţie pentru susţinerea testării.

,,Începând din 14 aprilie 2021, testarea conducătorilor auto pentru reducerea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule se va desfășura în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 09:00, la o nouă adresă, în municipiul Slatina, strada Drăgănești, nr.25, județul Olt (sediul fostului Colegiu Tehnic “Ion Mincu”). Persoanele care urmează să susțină testarea trebuie să aibă asupra lor: cartea de identitate, dovada înlocuitoare a permisului de conducere și pix cu pastă albastră. Totodată, având în vedere contextul actual generat de pandemia de Covid-19, pentru limitarea răspândirii acestui virusul, fiecare persoană trebuie să poarte mijloace de protecție.,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Şoferii care nu se prezintă la susţinerea testării sau nu promovează examenul până la expirarea perioadei de suspendare vor avea prelungită perioada fără permis cu încă 30 de zile.