Un incendiu a izbucnit noaptea aceasta la magazinul VMG de pe bulevardul Al. Ioan Cuza. Pompierii intervin în forță cu mai multe autospeciale. Mai multe persoane au fost evacuate.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD, acționează în municipiul Slatina, bulevardul Alexandru Ioan Cuza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin mixt, aflat la parterul unui bloc de locuințe.

La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta, cu flacără și degajări mari de fum, în interiorul magazinului, cu posibilități de propagare. Incendiul a fost localizat rapid, fiind evacuate, preventiv, 12 persoane. În acest moment se acționează pentru îndepărtarea efectelor negative. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

În urma incendiului au ars tavanul magazinului pe circa 30 de metri pătrați, parțial tocăria din PVC, s-au deteriorat pereții magazinului și mai multe vitrine frigorifice.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric, produs la o vitrină frigorifică.