Se reia căutările copilului DISPĂRUT din Bârza. Zeci de forțe de ordine și voluntari participă la acțiune

1237

Polițiști, jandarmi, pompieri, reprezentanți ai administrației locale și voluntari reiau azi căutările băiatului de 15 ani dispărut ieri-dimineață din comuna Bârza.

Circa 50 de persoane- oameni din comună, angajați ai primăriei, pompieri, jandarmi, polițiști de la postul rural și de la investigații criminale au căutat aseară un copil de 15 ani din comuna Bârza, dispărut de acasă.

Nicușor Laurențiu Lincă a fost văzut de mama sa ultima dată în cursul dimineții de ieri. El a plecat de acasă fără să-și anunțe părinții și nu a mai revenit, iar familia s-a îngrijorat spre seară și a alertat poliția.

Căutările demarate aseară, la care au participat zeci de persoane, nu s-au soldat cu găsirea copilului. Ele vor fi reluate azi, în sprijinul polițiștilor Secției de Poliție Rurală Bobicești și a celor de la investigații criminale fiind așteptați și azi colegi jandarmi și de la ISU Olt.

Minorul are 1,5 metri înălțime, o greutate de aproximativ 45 kg, păr închis la culoare, tuns scurt și ten măsliniu. La data plecării de la domiciliu acesta purta o pereche de pantaloni cu imprimeu camuflaj și geacă verde cu glugă.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!