Tânăr DROGAT, oprit la Brebeni după ce a fost urmărit de polițiști și jandarmi

449
foto: arhivă

Pentru că circula cu viteză mare pe raza localității Brebeni, în această dimineață autoturismul condus de un tânăr din comună a fost urmărit de polițiști și jandarmi pentru a fi oprit. Aparatul Drugtest a indicat faptul că șoferul se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

După ce a consumat substanțe euforizate, un tânăr de 27 de ani din Brebeni a pornit cu autoturismul prin localitate. Cum acesta circula cu viteză, a atras atenția polițiștilor.

,,În această dimineață, în jurul orei 10.00, în timp ce acționau pentru siguranța participanților la traficul rutier și pentru prevenirea faptelor ilicite, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Brebeni au observat un autoturism condus în mare viteză pe Drumul Județean 546, pe raza localității Brebeni. Polițiștii au solicitat sprijinul jandarmilor olteni și au pornit de îndată în urmărirea acestuia. La scurt timp, conducătorul auto a oprit autoturismul și a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr, de 27 de ani, din comuna Brebeni, județul Olt. ,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Comportamentul șoferului i-a determinat pe oamenii legii să-l testeze, aparatul omologat Drugtest  indicând prezența a două substanțe psihoactive.

,,Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate probe biologice.Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, mai spune reprezentantul poliției oltene.