Continuă JUDECATA în dosarul Caracal. Azi sunt AUDIAȚI martori din anturajul lui Gheorghe Dincă

278

Magistrații Tribunalului Olt continuă azi audierea altor martori în dosarul Caracal. De data aceasta, în fața instanței vor fi aduși martori din anturajul lui Gheorghe Dincă.

Azi se audiază alți martori în dosarul Caracal, la Tribunalul Olt fiind judecat procesul în care Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre (prin incendiere) în urma răpirii şi uciderii celor două fete Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, iar Fane Risipițeanu de violarea Luizei.

Dacă la termenele anterioare  au fost audiați, printre alții, prietenul Alexandrei Măceșanu, unchiul acesteia- Alexandru Cumpănașu, bunicul Luizei Melencu, polițiștii Constantin Pistol și Florentin Neagoe- cei care au vorbit la telefon cu Alexandra Măceșanu pe când fata era sechestrată de Gheorghe Dincă și a sunat disperată la 112, azi vor apărea în fața instanței martori din anturajul lui Dincă. De asemenea, au fost citați prin reînnoirea cererilor cei absenți la termenele anterioare.

În acest dosar, magistrații vor audia în total 58 de martori, acesta fiind al patrulea termen de audieri și cel de-al optulea din proces.