VITEZOMAN de 22 de ani, prins în Olt, pe DN65, cu 186km/h

1249

Polițiștii olteni au depistat în trafic, în acest week-end, zeci de șoferi care circulau cu viteză. Recordul este de 186km/h, înregistrat de un șofer de doar 22 de ani, din Călui.

În următoarele trei luni de zile, un tânăr de 22 de ani va fi pieton, după ce a fost prins circulând cu o viteză foarte mare pe porțiunea de drum național între Pădurea Sarului și Găneasa. Vitezonamul a fost depistat de rutieriștii olteni pe Drumul Național 65. ,,Polițiștii Serviciului Rutier au surprins cu aparatul radar din dotare un autoturism, condus de un tânăr, de 22 de ani, cu o viteză de 186 km/h, pe un sector de drum, unde limita de viteză este stabilită la 100 km/h. Tânărul a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma acțiunilor desfășurate în acest week-end, pe raza județului Olt au fost depistați 58 de șoferi circulând cu depășiri ale vitezei legale, fiindu-le suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice.