Petrecere organizată la Corabia, spartă de polițiști. S-a lăsat cu AMENZI

607
Imagine cu caracter ilustrativ

O altă petrecere organizată în județul Olt cu ignorarea măsurilor restrictive anti-covid s-a lăsat cu amenzi și întreruperea chefului. De data aceasta, oamenii legii au descins la Corabia.

Două echipe mixte de poliiști și jandarmi au fost oaspeți neinvitați la o petrecere privată organizată la Corabia. Aseară, în jurul orei 20.00, oamenii legii au întrerupt petrecerea și au aplicat amenzi celor prinși încălcând normele anti-covid.

,, Au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în valoare totală de 11.000 lei. Vă rugăm să conștientizați importanţa respectării măsurilor adoptate în contextul situației epidemiologice actuale şi să abordați o conduită preventivă și responsabilă pentru limitarea riscului de infectare.,, declară subcomisar de poliție Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Autoritățile atenționează că astfel de activități vor fi desfășurate zilnic în întreg județul Olt, atât în mediul urban, cât și în mediul rural.