Aniversări cu probleme. Petreceri private sparte de polițiști

380

Doi persoane din Scărișoara și Ipotești au ales să-și petreacă ziua de naștere în ciuda restricțiilor impuse de autorități. Aniversările au fost, însă, unele cu probleme. Polițiștii s-au autoinvitat și ei la petreceri. Nu au venit cu cadouri, ci cu multe procese-verbale de sancționare a organizatorilor și petrecăreților. Cunatumul amenzilor a fost de 13.000 lei.

Prima deschidere a oamenilor legii a fost la petrecerea privată de la Scărișoara. La fața locului s-au deplasat, în jurul orelor 18:35, polițiștii din cadrul Secției nr.5 Poliție Rurală Deveselu. Potrivit acestora, la evenimentul privat a fost identificat organizatorul precum și 10 persoane, participanți. Aceștia au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, valoarea sancțiunilor fiind de 10.000 de lei, evenimentul fiind oprit.

Câteva ore mai târziu, oamenii legii au descins neinvitați și la o petrecere de la Ipotești.  Ppolițiștii din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Coteana au identificat la fața locului 9 persoane, acestea fiind sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, valoarea sancțiunilor fiind de 3.000 de lei.